Taloushallinnon palvelut

Mitä?

Ammattitaitoiset ja laadukkaat sähköiset taloushallinnon palvelut

Panostamme ammattitaitoiseen ja laadukkaaseen sähköiseen palveluun. Taloushallinnon palvelut toimivat nykyaikaisesti verkon välityksellä, dokumentit siirtyvät näppärästi digitaalisessa muodossa asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Hoidamme puolestasi kaiken päivittäisestä kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja veroilmoituksista tilinpäätökseen.

Tarjoamme myös monipuolisia taloushallinnon konsultointipalveluja sekä yritysjärjestelypalveluita.

Käytössäsi on kokonaisvaltainen taloushallinnon palvelupaketti, mikä säästää aikaasi sekä auttaa sinua ymmärtämään ja seuraamaan liiketoimintasi menestystä. Asiakkaanamme saat myös oikeudet selailla kirjanpidon raportteja (tuloslaskelma, tase, pää- ja päiväkirja) sähköisesti kirjanpito-ohjelmassa (Procountor).

Tämä helpottaa sinua pysymään paremmin perillä yrityksesi taloudellisesta tilasta.

Taloushallinnon palvelut

Pääkirjanpito, osto- ja myyntireskontra, kausiveroilmoitukset, veroneuvonta, palkanlaskenta, talousjohtopalvelut, tilinpäätökset ja taloushallinnon konsultointi.

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Tilinpäätökset

Veroilmoitukset

Cfo-palvelut

Konsultointipalvelut

Yritysjärjestelyt

Miten?

Ei tarvetta fyysiselle paperin siirtelylle

Kaikki toimintamme perustuu sähköiseen asiointiin. Ei siis tarvetta fyysisen paperin siirtelyyn. Täten Liiketoimintasi sijannilla ei ole merkitystä. Asiakaskuntamme ulottuu tällä hetkellä Helsingistä Muonioon!

Vaihtoehto 1
Procountor taloushallinto:

Procountor mahdollistaa täysin sähköistetyn taloushallinnon. Yhteiskäytössä osaavan tilitoimiston kanssa varmistut kirjanpidon oikeellisuudesta, palkanlaskennasta, viranomais-ilmoituksista sekä saat taloushallinnon ammattilaisen avuksesi auttamaan yrityksesi menestymisessä. Procountor Taloushallinnon rinnalla voimme käyttää tarvittaessa Dropbox:ia ja/tai Procountor Kuitit -älypuhelinsovellusta kuittien skannaukseen.

Procountor Taloushallinnon rinnalla voimme käyttää tarvittaessa Dropbox:ia ja/tai Procountor Mini -älypuhelinsovellusta kuittien skannaukseen.

Vaihtoehto 2
Perinteinen sähköinen kirjanpito:

Laskujen siirto asiakkaan ja tilitoimiston välillä toteutetaan joko sähköpostin välityksellä tai DropBox:n avulla.

Ohjelmistomme on yhteensopiva eTasku -älypuhelinsovelluksen kanssa, mikä mahdollistaa sinulle helpon ja huolettoman laskujen siirron kuvatiedostona suoraan ohjelmistoomme.

Teemme puolestasi sähköisen kausiveroilmoituksesi

Lisäksi ohjelmamme noutaa tiliotteet automaattisesti suoraan pankistasi.

Parhaiten palvelu sopii osakeyhtiöille, jotka uskovat toimintaansa ja ovat valmiita panostamaan myös taloushallinnon osaamiseen.

Kenelle?

Erityisesti helppoutta arvostavalle yrittäjälle

Tarjoamamme palvelut sopivat erityisesti IT-yrityksille, pk-yrittäjille, asiantuntijayrityksille sekä Startup -yrityksille. Ja yleisemmin yrittäjillä / yrityksille, jotka tekevät työtä tietokoneella tai ovat tottuneita tietotekniikan käyttäjiä.

Parhaiten palvelu sopii osakeyhtiöille, jotka uskovat toimintaansa ja ovat valmiita panostamaan myös taloushallinnon osaamiseen.

eAccounting Finland Oy tarjoaa taloushallinnon palveluiden lisäksi myös taloushallinnon konsultointia, CFO-palveluita sekä yritysjärjestelypalveluita. Täten yrittäjällä on mahdollisuus saada osaavaa palvelua myös laajemmalla rintamalla.