Sähköinen tilitoimisto

Tavoite

Sähköinen kirjanpito kulkee yrittäjän matkassa

eAccounting Finland Oy on vuonna 2016 perustettu sähköinen tilitoimisto. Tavoitteenamme on tehdä kirjanpito, verotus- sekä laskenta-asiat mahdollisemman yksinkertaiseksi ja kivuttomaksi yrittäjälle, sekä antaa nopeasti vastauksia yrittäjän mahdollisiin kysymyksiin.

Tätä kautta yrittäjän on helpompi keskittää energiansa omaan tuottavaan toimintaansa. Menestyvä yrittäjäasiakas on tietysti myös meidän etu.

Palvelumme toimii nykyaikaisesti verkon välityksellä eli sijainnillasi ei ole meille merkitystä. eAccounting Finland Oy käyttää sähköistä Procountor kirjanpito-ohjelmistoa ja olemme myös Procountor partneritilitoimisto.

Suhteellisen pienenä tilitoimistona tunnemme kaikki asiakkaamme. Toimimme nopeasti sekä ketterästi asiakkaan tarpeet tunnistaen. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä.

Ulkomailla ulkoistettuna työskentely on opettanut paljon sekä käytännön laskentatoimesta että kansainvälisyydestä ja englanniksi työskentelystä. Noin puolet asiakkaskunnastamme onkin ulkomaalaistaustaisia.

Tausta

Kansainvälinen taloushallinnon asiantuntija

Yrityksen omistajan ja toimitusjohtajan, Jonne Anttilan tausta on laskentatoimessa. Jonne on valmistunut Lapin Yliopiston vuonna 2011 pääaineena laskentatoimi (KTM).

Hän työskenteli viisi vuotta (2010-2015) Prahassa erinäisissä laskentatehtävissä (sekä ulkoisessa laskennassa että johdon laskennantehtävissä) suurissa kansainvälisissä yrityksissä, joissa kollegat olivat levittäytyneet ympäri maailmaa.

Pääosan tästä ajasta Accenture:lla sekä Bodycote:lla. Suurin osa tehtävistä oli yritysten sisäistä ulkoistusta ja osa ulkoistettua palvelua, joissa asiakkaana on ollut Suomessa sijaitsevat sisaryritykset tai asiakkaat.

Tämä ulkomailla etänätyöskentely on opettanut paljon sekä käytännön laskentatoimesta, että kansainvälisyydestä. Myös nykyaikaisesta sähköisestä kommunikoinnista tilanteissa, joissa kollegat ovat levittäytyneet ympäri maailmaa.

Tätä oppia olemme menestyksekkäästi hyödyntäneet eAccounting Finland Oy:n puitteissa.